Selectarea unui termometru medical

Aici vă prezentăm câteva criterii care trebuie respectate atunci când este vorba despre selectarea unui termometru medical adecvat:

Manevrare facilă
Uşuraţi-vă pe cât posibil monitorizarea temperaturii cumpărând un termometru care este uşor de operat şi mereu funcţional. Evitaţi termometrele medicale care necesită accesorii suplimentare pentru măsurarea temperaturii.
Utilizare plăcută
Măsurarea temperaturii nu este o plăcere - în special în cazul copiilor. Când trebuie să aşteptaţi mult după ce aţi poziţionat termometrul medical în gură, în axilă sau în rect, atât dumneavoastră cât şi copilul dumneavoastră sunteţi supuşi unei solicitări inutile. Pentru a evita acest lucru, cumpăraţi un termometru medical cu o funcţie de măsurare rapidă, la care rezultatele măsurării sunt disponibile deja după câteva secunde.
Tehnologia adecvată
Puteţi achiziţiona diverse tipuri de termometre medicale - termometre digitale, cu infraroşu sau de unică folosinţă. Trebuie să decideţi care tehnologie corespunde cerinţelor dumneavoastră. Termometrele digitale şi cele cu infraroşu sunt mult mai sigure decât termometrele de unică folosinţă. Termometrele medicale digitale cu un afişaj mare şi vârf flexibil reprezintă pe de-o parte o soluţie bună pentru bebeluşi, însă termometrele medicale cu infraroşu oferă cea mai simplă şi rapidă metodă de măsurare, care poate fi utilizată chiar şi pe frunte. Farmacistul dumneavoastră vă poate ajuta să găsiţi termometrul potrivit pentru dumneavoastră.
Utilizare plăcută
Aveţi întotdeauna în vedere cât de neplăcut se pot simţi persoanele a căror temperatură o măsuraţi. Copiilor mici le este poate frică să li se măsoare temperatura şi au nevoie de un termometru medical care aminteşte de o jucărie pentru a-şi învinge teama. Adulţii percep probabil o măsurare rectală ca foarte neplăcută. Selectaţi termometrul potrivit, care este cel mai puţin neplăcut pacientului dumneavoastră.
Curăţare facilă
Termometrul dumneavoastră medical trebuie să fie uşor de curăţat. Termometrele etanşe la apă pot fi scufundate complet în apă călduţă sau într-o soluţie de dezinfectant. Dezinfecţia are o importanţă deosebită în special la termometrele care se utilizează pentru măsurări rectale, deoarece în acest caz există un pericol crescut de transmitere a germenilor.
Producător renumit
Producătorul termometrului dumneavoastră medical trebuie să vă fie cunoscut. Este mai bine să cumpăraţi un termometru medical de o marcă cunoscută sau unul recomandat de farmacistul dumneavoastră. Producătorii de încredere fabrică produse de încredere. Aceasta oferă marele avantaj de a obţine un produs care vă garantează o utilizare sigură, precum şi un termen lung de garanţie.
Choosing a thermometer

Our Products

Thermoval® fever thermometer range.

  • Thermoval® baby

  • Thermoval® duo scan

  • Thermoval® kids flex

  • Thermoval® kids

  • Thermoval® rapid

  • Thermoval® standard